miercuri, 1 martie 2017

Ce firme comercializeaza kit-uri gpl de ultima generatie?


Cu siguranta ca orice sofer isi doreste sa faca economii cat mai mari la fiecare drum parcurs cu masina, iar acesta este unul dintre motivele principale pentru care se cauta autoturismele cu motoare Diesel, ce sunt mai economice. Insa si costul de achizitie al acestora este ceva mai mare, motiv pentru care o solutie ideala in acest sens este optarea pentru kit-uri GPL performante, care promit economii de circa 40% in fiecare luna.

Economii si spatiu

Bineinteles ca primul si cel mai important avantaj este faptul ca acestea aduc economii, insa un alt factor care merita luat in calcul este siguranta, care reprezinta o prioritate pentru toti soferii. Astfel, in ziua de azi aceste sisteme sunt mult mai performante si mai eficiente, astfel ca rezervoarele cu gaz au o grosime de 30 de ori mai mare decat cel cu care vin masinile echipate din fabrica. Mai mult, acestea se gasesc chiar si sub forma rotii de rezerva, motiv pentru care o poate inlocui cu succes, iar o buna parte a portbagajului nu trebuie sacrificata.

Performante multumitoare
Performanta motorului reprezinta un alt plus, deoarece puterea acestuia nu va scadea decat in proportii foarte mici, de circa 2%, cifra care nici macar nu este sesizata de cei mai multi dintre soferi. Situatia poate fi asemanata cu momentul in care este pornit sistemul de ventilatiei, cand se constata o mica scadere. Oricine poate sa profite in ziua de azi de kit-uri GPL performante la cele mai bune preturi, tarifele fiind variate, in functie de marca, modelul si tipul de motor al autoturismului.


Ecologic

Un alt avantaj important adus de aceste sisteme este faptul ca motoarele functioneaza in cele mai bune conditii, insa si polueaza mai putin, astfel ca mediul inconjurator nu va fi afectat de noxe specifice motoarelor pe benzina sau in special pe motorina.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu