marți, 28 martie 2017

Cu cine si cat costa o verificare iscir



Centralele termice au rolul de a ne face viata mult mai usoara si de a aduce mai mult confort, insa la pachet cu toate beneficiile este inclusa si o responsabilitate suplimentara, deoarece acestea trebuie intretinute in mod corespunzator, iar tinand cont ca sunt legate la gaz, intotdeauna pot exista cateva riscuri. Totusi, legislatia impune o verificare Iscir aici, prin care sa se efectueze toate verificarile necesare, pentru ca specialistii sa se asigure de buna functionare a acestora.

Verificari 

Nu trebuie confundata verificarea Iscir cu cea a instalatiei de gaze, deoarece sunt doua lucruri diferite, insa ambele se realizeaza la fiecare 24 de luni de catre o echipa de specialisti. Diferenta este ca unii specialisti apartin unei entitati, iar pentru cealalta verificare sunt chemati alti specialisti cu alte responsabilitati. In schimb, cei care locuiesc in Bucuresti si au nevoie de acest serviciu, de verificare Iscir aici, pot apela la cei de la Pro Constructo, deoarece firma este acreditata de Iscir, opereaza sub rigorile legii, iar specialistii sunt bine pregatiti. 

Intretinere 

Orice centrala termica reprezinta un dispozitiv complex, alcatuit din mai multe elemente, care trebuie intretinute in mod corespunzator si care daca cedeaza sau se defecteaza pot aduce probleme importante, motiv pentru care trebuie luate masuri in cel mai scurt timp. Astfel, cei de la Pro Constructo pot remedia orice problema intampinata, fara probleme, si pot sfatui proprietarii cu privire la intretinerea aparatelor pentru a prelungi durata de viata. Cu alte cuvinte, la identificarea oricarei componente care este pe punctul de a ceda, situatia este adusa la cunostinta proprietarilor si se dispun procedurile necesare.

Chiar si o simpla garnitura din cauciuc uzata poate afecta functionarea centralei, care fie consuma mai multa electricitate, fie nu mai este la fel de eficienta, motiv pentru care trebuie inlocuita pentru ca problema prezentata sa nu atraga si altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu