vineri, 24 februarie 2017

Fustele scurte de dama sunt destul de cautate

Pentru ca deja se apropie perioada mai calda a acestui an, femeile se pot gandi inca de acum la ce modele de fuste scurte de dama pot purta in noul sezon si daca acestea se potrivesc noilor trenduri din anul 2017. Totodata, un astfel de articol vestimentar poate fi purtat si asortat cu usurinta daca aveti cateva criterii minime pe care sa va bazati atunci cand va faceti cumparaturile.
In cazul in care sunteti mai indecisa in ceea ce priveste modelul, incercati in primul rand, sa alegeti ceea ce va place, in functie de corpul dumneavoastra. De asemenea, nu uitati ca ceea ce purtati va reprezinta personalitatea, iar daca aveti atitudinea necesara, cu certitudine veti arata impecabil in orice ati imbraca.




Cum purtam o fusta?

Dupa ce v-ati ales dintre sutele de modele de fuste scurte de dama modelul care va place si care va vine bine, mai mult ca sigur apare problema combinatiilor de articole vestimentare astfel incat sa construiti un outfit fashion. Trebuie sa stiti inca de la inceput ca pot fi realizate o multime de imbinari de materiale, texturi si culori, insa in acest context este bine sa aveti in primul rand grija la momentul zilei si locul unde mergeti.




Care sunt tendintele anului 2017?

Cu toate ca adesea va este usor sa achizitionati lucruri ce va plac, este dificil ca acestea sa fie si in tendinte pentru ca moda se schimba de la un sezon la altul, iar nu toata lumea poate tine pasul in acest ritm alert. In cazul in care nu va intereseaza atat de mult ceea ce se poarta, puteti miza in absolut in toate alegerile vestimentare pe piese basic ce va vor permite sa le asortati cu usurinta. In ceea ce priveste nuantele, exista aceeasi regula, iar daca va doriti un plus de culoare, accesoriile sunt solutia cea mai buna.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu