luni, 13 februarie 2017

Seviila este un oras care merita vizitat

Bucuresti-Sevilla

    Pentru a ajunge in capitala regiunii spaniole Andalusia puteti alege intre urmatoarele 2 companii ce furnizeaza servicii de transport aerian: Ryanair si Iberia. Singura mentiune ar fi aceea ca Iberia ofera zbor direct dar la preturi mari iar Ryanir ofera zboruri la pret mic dar cu escala, durata tranportului fiind considerabil mai mare.




   Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului, 30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.

   In Sevilla veti ateriza pe Aeroportul San Pablo care este situat la  10 km de Sevilla. Ca volum de pasageri, este al doilea din Andaluzia, după Malaga. Aeroportul are  un singur terminal de pasageri. Va puteti continua calatoria spre oras folosind unul din taxiurile stationate la iesirea din terminal sau folosind autobuzul care este mult mai ieftin.




    Sevilla este un oras plin de frumusete si exuberanta la fel ca si regiunea in care se afla fiind una din comorile Spaniei. Situat in mijlocul regiunii autonome Andaluzia, orasul Sevilla reprezinta esenta acestei regiuni din Spania. Orasul Sevilla este locul care in care s-a nascut flamenco iar luptele cu tauri sunt la ele acasa.  Dintre obiectivele turistice se disting urmatoarele: Palatul Alcatraz, labirintul din Santa Cruz(fostul cartier everiesc al orasului), Piata Spaniei, Catedrala Santa Maria de la Sede(aceasta fiind una dintre cele mai mari biserici catolice din lume) Turnul Giralda, Turnul de Aur, Arena Coridelor si Muzeul Real Maestranza, Parcul Maria Luisa etc.


    Din punct de vedere turistic, Sevilla castiga foarte mult datorita localnicilor care se mandresc cu orasul lor si contribuie la dezvoltarea potentialului turistic, adaugand un plus acestui oras superb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu