marți, 30 mai 2017

Camerele auto pot folosite cu usurinta de oricine



Exista multe situatii in care s-a dovedit a fi necesara monitorizarea traficului, intrucat pericolele pandesc la orice pas. Astfel, orice sofer ar trebui sa se doteze cu o camera video auto iUni, optiunile sunt foarte variate in acest sens, pentru toate buzunarele, dar si pentru toate nevoile. In schimb, toate indeplinesc aceeasi functie de baza, de a inregistra traficul, diferentele fiind facute de alte functii incorporate. Asadar, chiar si modelele de baza pot filma la rezolutie Full HD, astfel ca toate elementele capturate sunt distinse cu usurinta. 

Usor de folosit

Unul dintre avantajele acestor dispozitive este ca sunt foarte usor de folosit, alimentarea facandu-se la bricheta masinii, urmand ca atunci cand autoturismul este pornit sa inceapa automat si inregistrarea. Unghiul de filmare variaza de la un model la altul, dar cele mai multe asigura 170 de grade, cifra mai mult decat suficienta in toate conditiile. 


Mai mult, anumite dispozitive dispun de un senzor de miscare, motiv pentru care la sesizarea celei mai mici atingeri incepe sa filmeze, astfel incat nicio zgaraietura din parcare nu va mai ramane cu autor necunoscut. Activarea se face printr-o simpla apasare de buton, iar inregistrarea la fel, prin butonul dedicat acestei actiuni. In plus, si meniul camerei este usor de accesat si folosit. 

De unde pot cumpara?

O camera video auto iUni se poate gasi la magazinul cu acelasi nume, de unde nici un client nu va pleca dezamagit. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si exista posibilitatea de a plasa o comanda direct pe site, pentru a economisi timp, iar atunci cand sunt achizitionate produse in valoare de minim 499 de lei, transportul este gratuit prin curier pe tot teritoriul tarii. In schimb, clientii au ocazia si de a testa produsele inainte de a le achizitiona, totul in cadrul showroom-ului din sectorul 3 din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu