duminică, 6 noiembrie 2016

In Iasi gasim cazare de 100 Lei/Noapte

Cel mai important oras al Moldovei, Iasiul este foarte fermecator, avand o multime de locuri de vazut, dar si multe evenimente la care se poate participa, oferind conditii bune de cazare pentru toti oaspetii sai. Cu siguranta ca oricine si-ar dori sa se cazeze chiar in inima orasului la hotelurile Astoria, Unirea sau Traian din Piata Unirii, insa nu toti sunt dispusi sa pregateasca de la 200 de lei pentru o camera de doua persoane.

Economii

In schimb, cei care cauta cazare ieftina in Iasi pot alege regimul hotelier, ocazie cu care au la dispozitie o multime de apartamente din care sa aleaga dupa preferinte si necesitati. Marele avantaj este ca preturile sunt mult mai mici, iar pentru un apartament amplasat intr-una din cele mai circulate zone, bulevardul Stefan cel Mare, se poate plati circa 150 de lei, in conditiile in care acesta are doua camere si poate gazdui 4 persoane.



Confort ca acasa

Astfel, oricine se poate bucura de confortul de acasa atunci cand merge in vacanta in orice mare oras al tarii, in timp ce conditiile sunt pentru toate gusturile, echivalentul a doua pana la cinci stele. Important este ca nu lipseste nimic, apartamentele fiind foarte bine dotate, de la una sau doua bai, balcon, bucatarie suficient mobilata, dar si televizor, internet, masina de spalat sau internet.

Solutii suficiente


Cu alte cuvinte, cei care cauta cazare ieftina in Iasi pot alege regimul hotelier si plati mai putin decat la hotel, dar pentru mai mult spatiu si mai multe beneficii. E-Stabil este platforma unde se pot gasi astfel de apartamente impanzite pe toata suprafata orasului, alaturi de cele mai importante puncte de interes. In plus, sunt disponibile si garsoniere, case, vile sau cabane, in functie de numarul de persoane care doresc sa se cazeze in cele mai bune conditii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu